Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Μη προσβάσιμα και επικίνδυνα σημεία στους δρόμους της Ελευσίνας (συνέχεια καταγραφής από την ομάδα)

 Συνεχίζεται η καταγραφή από την ομάδα μας των μη προσβάσιμων σημείων στο δίκτυο πεζών της πόλης της Ελευσίνας. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι σε μια πολύ κεντρική στάση λεωφορείων στην Οδό Παγκάλου στα φανάρια για την Ηρώων Πολυτεχνείου. Το πεζοδρόμιο είναι πολύ στενό, ενώ επίσης υπάρχει και τηλεφωνικός θάλαμος που καταλαμβάνει όλο το πεζοδρόμιο.
Στάση στην Οδό Παγκάλου

 Τα ΕΛΤΑ στην Ελευσίνα έχουν ράμπα - άρα έχουν προσβασιμότητα? Θεωρητικά ναι, αλλά σίγουρα όχι από το πεζοδρόμιο καθώς είναι ιδιαίτερα στενό σε αυτό το σημείο

είσοδος ΕΛΤΑ Ελευσίνας
Το πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ




Πεζοδρόμια στην  οδό Ερμού στην Ελευσίνα

Οδός Ερμού

 Άλλος ένας δρόμος που παρουσιάζει πολλά προβλήματα προσβασιμότητας στο δίκτυο πεζών είναι η οδός Κουζιουμτζόγλου. Δεν μιλάμε πλέον για μη προσβασιμότητα από τα άτομα με αναπηρία, αλλά και από τον τυπικό πληθυσμό!!!
οδός Κουζιουμτζόγλου

οδός Κουζιουμτζόγλου

οδός Κουζιουμτζόγλου


οδός Κουζιουμτζόγλου
 Η οδός Δήμητρος είναι ένας ωραίος μεγάλος δρόμος στην Ελευσίνα και για ένα μεγάλο ποσοστό προσβάσιμος με ράμπες. Στο τελείωμά της όμως παρατηρούμε .....αδιέξοδο...
Οδός Δήμητρος
Στην περιήγησή μας στους δρόμους της Ελευσίνας πέρα από το κατεστραμμένο ή μη βατό δίκτυο πεζών παρατηρήσαμε και την μεγάλη έλλειψη διαβάσεων για πεζούς! Η ομάδα του Freemobility στην περσινή εργασία της είχε αναδείξει το θέμα αυτό , είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη των αρμοδίων για την άμεση αντιμετώπισή του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου